A szökés...

2011.01.27. 11:18

H, a 11 éves pej herélt nem bír meglenni magában. Amikor nincs aktuális barátja vagy élettársa, akivel együtt álldogálhatna a karámban, mert éppen olyan az elosztás, ő akkor is szerez magának pajtást. Akármilyen nehéz is legyen a misszió, megoldja... Egyik nap arra lett figyelmes Laci lovász, hogy kilépve a szobájából már csak három formás fart lát elmenőben. Mindegyik olyan, amilyen. H ugyanis betegszabadságát töltötte egy jó ideje és nagyon unatkozott már az ingerszegény karám-környezetben, így aztán addig magyarázott a 2 hónapos karám-szomszéd kiscsikónak és az anyjának, amíg így hármasban valahogy nem egyesültek minden karámon kívül. H ígérete nyilván az lehetett, hogy elmennek világot látni, mert a kiscsikó már nagyon kíváncsi lett volna mindenre, ami a box és a karám tengelyétől távolabb esik. Így aztán Mózes megindult kifelé Egyiptomból egy család terepezésre...

Másik alkalommal Józsi lovász mesélte, hogy délután azt hitte, rosszul lát. A H mellett lévő karámban ugyanis egy mini póni állt. De mintha nem is a helyén lenne... hanem H oldalán. És bizony, H addig puncsolt, míg az a drótokon, szalagokon, oszlopokon át nem verekedte magát és végül egyesülhetett a két magányos lélek. Olyan, amilyen, de barátnőnek barátnő egyezett ki a helyzettel H, akinek azóta is a hasa alatt bujkál át az új szerelem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://klp-lovas.blog.hu/api/trackback/id/tr372617666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása